Efter en skön helg hemma utan utställningar med tid för resten av familjen bar det av igen, nu ska vi vara borta tre helger och kajka runt lite i vårt avlånga land. första natten stannade vi i Sjötorp där det fanns en fin ställplats invid kanalen, åt lite god mat på kvällen och kände lite hur det skulle bli att semestra på ett helt nytt sätt för vår del eller kanske semestra över huvudtaget 😉 vi har väl inte varit så bra på det men det behövs kanske inte när man bor som vi gör.

nästa etapp blev till resmålet för helgen, Köping där vi skulle bevista visade det sig en Internationell utställning, (det hade jag missat men vad gör väl det).
Vi hade tur och fick en extraplats på en liten mysig Camping vid en sjö och där stannade vi en natt, Ragna och Märta anslöt sig till oss på kvällen och vi satt och mös i bilen med regnet smattrande utanför.

Söndagen började med regn men vi hade ändå skaplig tur under dagen så i blåsten torkade grejerna upp lite iaf.

Min lille Ola blev BHKL 1 idag igen med CACIB den här gången och sedan blev han också BIR smiley BIM blev Klara.

Mona vann juniorklassen igen med CK och placerade sig som BTKL 2 med CERT! smiley
Iris kom 3 i öppen klass efter Märta men utan CK.

Efter bedömningarna var det skönt att gå till bilen och koka kaffe och ta en macka innan Ragna styrde kosan hemåt igen, vi stannade kvar till finalen men det var ingen framgång där idag, men vad gör väl det vilken dag det ändå var!